ZADE VITAL BADEM YAĞI

  • Tatlı Badem (prunus amygdalus dulcis, sweet almond) yağı içerisinde bulunan yağ asitleri saç, bıyık, sakal bakımında kullanılabilir.1,2
    Net miktar: 150 ml Sıvı Cam Şişe

Uyarılar

25°C’nin altındaki oda sıcaklığında, ağzı sıkıca kapalı olarak, ışıktan koruyarak saklayınız. Ürünün doğal yapısından kaynaklı olarak renk değişimi, çökelme, katılaşma veya bulanıklık oluşabilir.

Alerji Uyarısı

Bademden elde edilmiştir. Bu ürün hazırlanmaya başlamadan önce ekipmanlar fındık vb. içeren ürünler için kullanılmıştır. Bileşenindeki maddelerin herhangi birine hassasiyeti olanlarda kullanılmamalıdır.

Referanslar

1. Zeeshan Ahmad. The uses and properties of almond oil. Complementary Therapies in Clinical Practice 16 (2010) 10–12. 2. Amit G., Rishabha M., Tej Prakash S. Indian Medicinal Plants Used in Hair Care Cosmetics: A Short Review. PHCOG J. June 2010 | Vol 2 | Issue 10.

İlgili Ürünler

ZADE VITAL BİOTİN

ZADE VITAL KENEVİR TOHUMU YAĞI

ZADE VİTAL HİNDİSTAN CEVİZİ YAĞI