ZADE VITAL MİNİZA OMEGA 3 & ÇÖREK OTU YAĞI
Omega-3 Balık Yağı ve Çörek Otu Yağı İçeren Sıvı Takviye Edici Gıda
-
- Her yaşın EPA ve DHA ihtiyacı farklıdır.
- Omega 3 yağ asidi içindeki DHA beynin normal gelişimi ile göz ve sinir sisteminin gelişimine yardımcı olur.
- EPA ve DHA kalbin normal fonksiyonuna katkıda bulunur.
- Trigliserid formdaki Omega 3’ün bağırsaklardan emilimi yüksektir.
- Çörek otu yağı içinde bulunan Timol, Timokinon gibi etken maddeler fizyolojik etkilerden sorumludur.
- A vitamini normal görme yetisinin korunmasına ve bağışıklık sisteminin normal fonksiyonuna katkıda bulunur.
- D vitamini bağışıklık sisteminin normal fonksiyonuna, normal kemiklerin ve dişlerin korunmasına katkıda bulunur.
- Doğal limon aromalı
Net miktar: 150 ml Sıvı Cam Şişe
KULLANIM TALİMATI
4-10 yaş grubu çocuklar ve yetişkinlerde günde 5 ml kullanılması önerilir.
Uyarılar
Tavsiye edilen günlük kullanım dozunu aşmayınız. Takviye edici gıdalar normal beslenmenin yerine geçemez. Çocukların göremeyeceği, erişemeyeceği yerlerde ve orijinal ambalajında saklayınız. 25°C’nin altındaki oda sıcaklığında, ağzı sıkıca kapalı olarak, ışıktan koruyarak saklayınız. İlaç değildir. Hastalıkların önlenmesi veya tedavi edilmesi amacıyla kullanılmaz. Hamilelik ve emzirme dönemi ile hastalık veya ilaç kullanılması durumunda doktorunuza danışınız. Kesilmiş veya açılmış ambalajları satın almayınız. Beklenmeyen bir etki görüldüğünde doktorunuza başvurunuz. Ürünün doğal yapısından kaynaklı olarak renk değişimi, çökelme, katılaşma veya bulanıklık oluşabilir.
Alerji Uyarısı
Balık yağı içermektedir. Bileşenindeki maddelerin herhangi birine hassasiyeti olanlarda kullanılmamalıdır. Sert kabuklu meyveleri içermez. Bu ürün hazırlanmaya başlamadan önce ekipmanlar fındık vb. içeren ürünler için kullanılmıştır.
Referanslar
1. EFSA Journal 2010; 8(3):1461. 2. Türk Gıda Kodeksi Beslenme ve Saglık BeyanlarıYönetmeligi. 3. Lutterodt H., Luther M., Slavin M. Fattyacid profile, thymoquinonecontent, oxidativestability, andantioxidantproperties of cold-pressedblackcuminseedoils. LWT – FoodScienceandTechnology 43 (2010) 1409e1413 4. Lutterodt H., Luther M., Slavin M. Fatty acid profile, thymoquinone content, oxidative stability, and antioxidant properties of cold-pressed black cumin seed oils. LWT – Food Science and Technology 43 (2010) 1409e1413.