ZADE VITAL SISTIFIX

Turna Yemişi Ekstresi, D-Mannoz ve C Vitamini İçeren Takviye Edici Gıda

  • Cranberry (turna yemişi) Proantosiyanidinler bakımından oldukça zengindir.
  • Cranberry E.coli suşlarının üroepitelyal hücrelere yapışmasını önlemeye yardımcı olduğu çalışmalarla gösterilmiştir.
  • C vitamini, idrarı asitleştirmeye yardımcıdır. Bağışıklık sisteminin normal fonksiyonuna katkıda bulunur.
  • D-mannoz, bitkilerde bulunan şeker yapısıdır. Bakteri fimbrialarına bağlanarak epitele tutunmalarını engellemeye yardımcı olur.
  • Adaçayı (Salvia officinalis) Ekstresi terpen ve terpenoid bileşikler içerir.

Net miktar: 20 Bitkisel Sert Kapsül

1 Kapsül BRD*
Turna Yemişi Ekstresi 720 mg **
Proantosiyanidin (PAC) 72 mg **
D-mannoz 280 mg **
Adaçayı Ekstresi Ursolia 200 mg **
C Vitamini 120 mg %150

*Beslenme Referans Değeri’ni (BRD) karşılama oranı.
**Beslenme Referans Değeri (BRD) yoktur.

KULLANIM TALİMATI

11 yaş üzeri ve yetiskinlerde günde 2 kapsül kullanılması tavsiye edilir. 

Uyarılar

Tavsiye edilen günlük kullanım dozunu aşmayınız. Takviye edici gıdalar normal beslenmenin yerine geçemez. Çocukların göremeyeceği, erişemeyeceği yerlerde ve orijinal ambalajında saklayınız. 25°C’nin altındaki oda sıcaklığında, ağzı sıkıca kapalı olarak, ışıktan koruyarak saklayınız. İlaç değildir. Hastalıkların önlenmesi veya tedavi edilmesi amacıyla kullanılmaz. Hamilelik ve emzirme dönemi ile hastalık veya ilaç kullanılması durumunda doktorunuza danışınız. Kesilmiş veya açılmış ambalajları satın almayınız. Beklenmeyen bir etki görüldüğünde doktorunuza başvurunuz.

Referanslar

1. Takada, Y. Et al, (2004). Nonsteroidal anti-inflammatory agents differ in their ability to suppress NF-¬B activation, inhibition of expression of cyclooxygenase-2 and cyclin D1 and abrogation of tumor cell proliferation. Oncogene, 23(57), 9247–9258. 2. He, Y., Et, al (2015). 2. Kurien B.T., Et al. (2015). Therapeutic potential of curcumin and curcumin analogues in rheumatology. International Journal of Rheumatic Diseases, 18: 591–593. 3. Prasad, S., Tyagi, A. K., & Aggarwal, B. B. (2014). Recent Developments in Delivery, Bioavailability, Absorption and Metabolism of Curcumin: the Golden Pigment from Golden Spice. Cancer Research and Treatment, 46(1), 2–18. 4. Chaınanı-Wu N. et al. Safety and anti-inflammatory activity of curcumin: a component of turmeric (curcuma longa) 5. Gupta, S. C., Patchva, S., & Aggarwal, B. B. (2012). Therapeutic Roles of Curcumin: Lessons Learned from Clinical Trials. The AAPS Journal, 15(1), 195–218.

İlgili Ürünler

ZADE VITAL MİNİZA SISTIFIX

ZADE VITAL KABAK ÇEKİRDEĞİ YAĞI

ZADE VITAL C VİTAMİNİ